Cellmax

Vanuit een afgelegen boerderij in het Groningse Onderdendam ontwikkelt Johan een van de vooraanstaande lijnen van gespecialiseerde potgronden en plantenvoedingen.

Dizain ontwikkelde een nieuwe visuele identiteit, ik was verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de bouw van de website en de uitwerking van de productlabels.

Mushrooms and Magic

“Mushrooms and Magic” is een interactief spel dat zich afspeelt in een magisch koninkrijk. Als speler probeer je de erfgenaam van het koninkrijk te redden, waarbij je op elk kruispunt een nieuwe richting kiest.
Dit spel is bedacht door Knetterijs die de prachtige illustraties verzorgde. Ik regelde de techniek, en heb gezorgd voor de interactieve elementen zoals de parallax-effecten.

Durf jij de uitdaging aan?
Speel het spel

Op Maarhuizen

Op Maarhuizen, net boven het Groningse Winsum is een eeuwenoude wierde. Door de ligging, de historie en de schoonheid is Op Maarhuizen voor veel mensen van betekenis.

Buro Reng ontwikkelde een visuele identiteit waarin vorm en functie werden gecombineerd; klassiek en modern. Ik verzorgde de website, deze is gebouwd in Statamic. Hiermee kan de website eenvoudig worden beheerd.

SOAP7

SOAP7 staat voor kleinschaligheid, zorg en aandacht voor mens en natuur. Margot maakt zepen en huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Ik ontwierp en bouwde de webshop, en verzorgde de huisstijl en logo in samenwerking met LennartB.

Het ontwerp is speels, hip en kleurrijk, zoals de zeepjes. Er is een zoekfunctionaliteit ontwikkeld om het perfecte zeepje gemakkelijk te vinden, zelfs als je een allergie hebt.

de Karkoele

Nationaal Park

Bosmade

Een eigen project; Bosmade is opgericht door Tjeerd Bosma.
Kunstenaar, nieuwsgierig en iemand met veel interesses en passies. Voor Bosmade ontwerpt, ontwikkeld en produceer ik (long)boards en andere houten producten.

Buro Reng maakte de huisstijl en het logo en ik verzorgde de website.

Syntagma

Outside blog

Westerburen

Vidik

de Parels Compagnie

atHome Conceptstore

Ervaar Haren

Peter Kenyon

Peter Kenyon Rox! Is hobbymatige uitvinder uit Portugal, hij wilde een persoonlijke website waar hij familie en vrienden zijn uitvindingen kan laten zien. Het is een eenvoudige en speelse website, met verschillende interacties en maakt gebruik van AJAX.