Wie ben ik?

Mintis is in 2010 opgericht door Tjeerd Bosma. Ik houd me dagelijks bezig met het web en ben daardoor op de hoogte van de nieuwste trends en technische ontwikkelingen. Nieuwsgierig naar wat ik zoal maak? Bekijk de projecten

Mintis is gespecialiseerd in het maken van stijlvolle websites en grafisch ontwerp. Bij het ontwerpen van websites staan gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit voorop. Het is belangrijk dat jouw gewenste doelen en doelgroep op de juiste manier bereikt worden; zo creëren we een product waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt

Mintis is gevestigd in de Biotoop in Haren. Kom gerust eens langs om een nieuw project te bespreken, of neem contact op

Ervaringen

"Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken voor Tjeerd van Mintis, die mijn website heeft ontwikkeld. Tjeerd's vermogen om te luisteren en mijn identiteit te integreren in de website heb ik als bijzonder ervaren. Het proces van samenwerken met Tjeerd was erg plezierig en ontspannen. Hij nam de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren en ze te begrijpen en wist deze moeiteloos te vertalen naar een prachtige en functionele website waarin mijn persoon en visie goed tot hun recht komen. En waarin tevens zijn signatuur en technische know how zichtbaar is. Ik waardeer zijn aandacht voor detail en toewijding aan het leveren van kwaliteit en zijn beschikbaarheid zeer. Ik beveel Tjeerd van harte aan voor zijn creativiteit en technische vaardigheden."

Birgitte Beelen

"Mintis maakte de nieuwe website voor mijn ambachtelijke zepen, SOAP7. Over de samenwerking ben ik zeer tevreden en het eindresultaat vinden ik en mijn klanten prachtig! Helder, professioneel, onderhoudend, functioneel. Om de klant makkelijk een keuze te laten maken tussen de verschillende zepen ontwierp Tjeerd een filter. Ik zie aan de bestellingen dat dat heel goed werkt. Tjeerd is iemand op wie je op kunt bouwen. Voor elk idee en leuke uitwerking. Voor elk probleem een passende oplossing. Na elke vraag een snel antwoord."

Margot - Soap7.com

""De samenwerking met Tjeerd van Atelier Mintis verloopt soepel en gemoedelijk. Hij is efficiënt, vakbekwaam en erg flexibel. Ons project stond in eerste instantie onder grote tijdsdruk en Tjeerd kwam ons daarin tegemoet door hard te werken zónder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Hij is technisch ervaren en heeft daarnaast een goed oog voor design. Wij zijn erg tevreden over zijn werk!"

Linda - Ervaar haren

"We hebben samen met Mintis gewerkt aan een online geïllustreerd spel. De samenwerking verliep heel soepel; de communicatie ging snel, al onze ideeën werden op indrukwekkende wijze gerealiseerd en we zijn heel blij met het eindresultaat. Aanrader!"

Knetterijs - illustratie collectief

"Ik ben over Atelier Mintis heel tevreden. Ik had zelf al een idee voor de layout van mijn nieuwe website en dat werd goed opgepakt en professioneel uitgewerkt tot een evenwichtig geheel, met mooie op elkaar aansluitende kleuren. Voordat de site online ging werd alles uitgebreid getest op een breed scala aan apparaten, zodat je zowel op tablets, laptops, computers als mobiele telefoons goed kunt navigeren. Ook in de nazorg levert Atelier Mintis vlot en prima werk."

Hans