web & mobiel

Mintis ontwerpt niet alleen websites maar bouwt ze ook. Mintis maakt creatieve designs, bij het maken van een website staan gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit voorop.
Ook is het belangrijk dat de jouw gewenste doelen en doelgroep op de juiste manier bereikt worden, een product waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt.


(responsive) web design

Er wordt altijd gebruik gemaakt van responsive webdesign, het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op de leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Websites zijn dus goed te bekijken op zowel een groot scherm als op een mobiele telefoon.

web-development

wordpress (CMS)

Je wilt natuurlijk jouw eigen website kunnen beheren en bijwerken. Daarvoor word gebruik gemaakt van Wordpress CMS. Dit is een erg gebruikers- en zoekmachine vriendelijk Content Management Systeem.

E-commerce

Ook voor webwinkels kun je bij Mintis terecht. Hiervoor maakt Mintis gebruik van Woo-commerce.

webhosting & support

Belangrijk is dat jouw website een plaats krijgt op het internet, daarvoor kun je bij Mintis webhosting en domeinnaam bestellen.
Grote kans dat de website na een jaar wat aanpassingen nodig heeft. Je kunt bij Mintis een support pakket afnemen waarbij je altijd verzekerd bent van snelle hulp als je ergens tegenaan loopt.

social media

Actief op Facebook, Twitter of Instagram? Mintis zorgt voor een koppeling met jouw website. Ook de vormgeving van het profiel of kanaal kan gestyled worden zodat deze aansluit bij uw eigen huisstijl.


ontwerp & illustratie

Mintis bedenkt visuele identiteiten, dit kan een volledige huisstijl zijn of bijvoorbeeld alleen visitekaartjes of een flyer. Ook voor illustraties kun je bij Mintis terecht. Mintis heeft een netwerk van verschillende illustratoren waarmee kan worden samen gewerkt.


volledige huisstijl

Mintis ontwerp originele, herkenbare en professionele huisstijlen. Consistent gebruikt van jouw logo, lettertypen kleuren en beeldmateriaal zorgen voor de herkenbaarheid en een vertrouwde en professionele uitstraling van jouw onderneming.

promotiemateriaal

visitekaartjes

brochures